آشپزخانه آبزیان
گزارش صادرات آبزیان کشور در سال 1400
صادرات آبزیان در سال 1400 بر اساس آمار منتشر شده توسط سازمان گمرک ایران ------جهت مطالعه گزارش به فایل پیوست مراجعه فرمائید
10:29:35 1401/04/11
بررسی اسیدهای چرب غیر اشباع در ماهی تیلاپیا و تاثیر بر بدن انسان
معرفی امگا ٣بدن انسان برای برطرف کردن نیازهای خود به مواد تغذیه ای از جمله اسیدهای چرب و پروتئین نیاز دارد. اسیدهای چرب از اجزای تشکیل دهنده چربی ها است که بدن قادر به تولید انواع ضروری آن نیست و باید از طریق ماده غذایی تامین گردد. اسیدهای چرب به دوگروه اشباع شده و غیراشباع تقسیم بندی می شوند. امگا ٣ نام گروهی از اسیدهای چرب غیراشباع ضروری است. این اسیدهای چرب را به این دلیل ضروری نامیده اند ک ...
8:35:29 1401/01/23
بررسی مرفولوژیک و برخی خصوصیات زیست شناسی ماهی مخرج لوله ای (Rhodeus Sericeus) در رودخانه های هراز و محمود آباداستان مازندران
چکیده: در این تحقیق مجموعا 100 قطعه گونه ماهی مخرج لوله ای) Rhodeus sericeus)از رودخانه های هراز و محمود آباد با تور سالیک صید شده بود . نمونه ها توسط روشهای متداول و استاندارد بیومتری شدند . 9 صفت مریستیک شمارش شده و 23 صفت مرفومتریک اندازه گیری شدند . میانگین طول کل نمونه های رودخانه محمودآباد بیشتر از رودخانه هراز و به ترتیب 68/6 و 39/6 سانتی متر بوده است . الگوی رشد در هر دو رودخانه آلومتر ...
2:6:35 17/10/1391
حفاظت از اكولوژي درياي خزر، توسعه و بهره وري پايدار
موضوع: حفاظت از اكولوژي درياي خزر توسعه و بهره وري پايدارنگارنده: جواد مسعوديفارغ التحصیل مهندسی منابع طبيعي- شيلاتاز اداره شیلات شهرستان آملمقدمه:پيشرفت سريع تكنولوژي در دهه هاي اخير گسترش عظيم دنياي صنعت را سبب شده و اين توسعه روز افزون علاوه بر ايجاد تسهيلات و امكانات فراوان تدريجاً عواقب ناگواري را براي انسان پديد آورده است. كاهش بيش از اندازه منابع طبيعي، افزايش آلودگي ها، نارسايي توزيع ...
2:6:7 17/10/1391
تهیه فرآورده كتلت ماهي Fish cake از فیله ماهی بيگ هد

2:5:59 17/10/1391