آشپزخانه آبزیان

طرز تهیه ماهی کبابی قزل آلاجدید

طرز تهیه ماهی کبابی قزل آلا مواد لازم:فیله ماهی قزل آلا 200 گرم روغن بادام زمینی یک چهارم فنجانسس سویا 2 قاشق غذاخوریسرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوریپیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوریشکر قهوه ای یک و نیم قاشق چای خوریسیر کاملاً خرد شده یک حبهزنجبیل آسیاب شده سه چهارم قاشق چای خوریفلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوریروغن کنجد نصف قاشق چای خورینمک یک هشتم قاشق چای خوری روش تهیه:* ابتدا فلفل قرمز را با رنده ریز و پیاز را با رنده درشت، رنده ک ...
8:16:51 1396/12/01

طرز تهیه سوپ ماهی سالمون

طرز تهیه سوپ ماهی سالمون Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4 مواد اولیه : برای 4 نفر 2 قاشق سوپخوری کره 1 قاشق سوپخوری روغن کانولا 1 عدد پیاز خرد شده 2 عدد هویج خرد شده 2 ساقه کرفس خرد شده 2 حبه سیر ریز شده 1 قاشق سوپخوری آویشن 2 عدد برگ بو 2 قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 5 فنجان عصاره مرغ 1 قاشق چایخوری سس ورسستر ...
10:3:29 1395/10/01

املت تن ماهی

املت  تن ماهی Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4 مواد لازم برای 5-4 نفر : تن ماهی جنوب یک قوطی گوجه فرنگی متوسط سه عدد روغن مایع سه قاشق غذاخوری پیاز متوسط رنده شده یک عدد تخم مرغ چهارعدد سیر سه حبه نمک و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه: روغن را در ماهی تابه داغ کرده، پیاز را کمی تفت دهید. سیر را به صورت حلقه های باریک درآورده، با پیاز کمی تفت دهید. پوست گوجه فرنگی ها را گر ...
8:32:33 1395/10/01

خوراك ماهي ادويه‌دارجدید

خوراك ماهي ادويه‌دار اين خوراك ماهي به روش چيني طبخ مي‌شود ،با اين تفاوت كه در چين اين ماهي را با پودر ادويه مخصوص پنج طعم چيني درست مي‌كنند ولي در اينجا ما ادويه مخلوط را جايگزين مي‌كنيم. مواد لازم براي 4 نفر: فيله ماهي چهار تكه‌ (حدود 175 گرم باشد) ادويه مخلوط يك قاشق چاي‌خوريآرد ذرت چهار قاشق چاي‌خوري روغن مايع سه قاشق سوپ‌خوريپيازچه چهارعدد(ريش ريش شود) زنجبيل تازه يك قاشق چاي‌خوري(رنده شده)قارچ 150 گرم (خرد ش ...
11:7:31 30/11/1391

كنتاكي ماهي سفيد با پنيرجدید

كنتاكي ماهي سفيد با پنير مواد لازم :ماهي سفيد 1 عددتخم مرغ 3 عدد نمك و فلفل به ميزان لازم زعفران سائيده 1 قاشق چايخوري آرد 1/2 پيمانهروغن مقداري پنير گودا 250 گرم طرز تهيه : ماهي را پس از پاك كردن ، شستن و خشك كردن به نمك آغشته كرده ، به قطعات يكدست برش مي دهيم و تا جايي كه امكان دارد ، تيغ هاي درشت ماهي را بيرون بكشيد . سپس تخم مرغ ها را با چنگال به هم زده نمك و فلفل را اضافه مي كنيم . زعفران را در 3 قاشق سوپخوري آب ...
11:34:20 25/11/1391
رفتن به بالای صفحه