سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: دوشنبه 10 اردیبهشت 1403

ته چين ماهي

تاریخ: 11:13:03 1388/09/08 بازدید: 1093
ته چين ماهي

:: مواد لازم :

·     ماهي

·     آرد سوخاري يا آرد نخودچي و يا آرد ذرت

·     زعفران يا رنگ خوراكي

·     روغن ذرت يا زيتون يا سويا

·     آبليمو ، آب نارنج

·     پياز

·     تخم مرغ

·     مغز گردو

·     زيره

·     برنج به مقدار كافي

 

:: طرز تهيه :

براي درست كردن ته چين ماهي تعدادي ماهي گوشتي شبيه شير ، ماهر ، سنگسر و يا ماهيان پرورشي تهيه كرده آنها را به صورت فيله در آورده كار مي گذارند و يا در يخچال نگاه مي دارند . بعد مقداري آرد سوخاري يا آرد نخودچي و يا آرد ذرت را در ظرفي مي ريزند . سپس به ميزان لازم زعفران يا رنگ مجاز خوراكي ، روغن ذرت يا زيتون يا سويا يا مايع ، يك فنجان آبليمو و يا آب نارنج ، پياز رنده شده ، تخم مرغ كه خوب زده شده باشد به نحوي كه سفيد رنگ شده باشد مغز گردوي كوبيده و مقداري زيره را درون ظرف ريخته و با هم مخلوط مي كنند تا به صورت مايه اي تهيه شود . مايع در جاي خنك نگهداري شود . سپس برنج را به صورت چلو تهيه كرده و در ظرف ديگر روغن مي ريزند و داغ مي كنند و به اندازه يك انگشت روي روغن برنج مي ريزند و پهن مي كنند سپس فيله يا گوشت ماهي را روي برنج ها مي چينند . اگر ماهي زياد باشد روي هم ميگذارند . سپس مايه اي را كه آماده كرده و كنار گذاشته اند روي ماهيها مي ريزند و بقيه برنج را داخل ديگ روي ماهي ها سرازير مي كنند . و چلو ته چين ماهي را دم مي دهند و روي ديگ سرپوش و دمكش مي گذارند تا در حرارت ملايمي دم بكشد وقتي برنج دم كشيد و آماده شد ، آن را درون ظرف ريخته و سرسفره مي آورند

منبع: سايت شيلات خراسان

 

 

 

 

سایر مطالب