1171 تاس کباب ماهی
تاس کباب ماهیمواد لازم:

ماهی آمور,فیتوفاگ ,کپور                   1کیلو

سیب زمینی درشت                         نیم کیلو

گوجه فرنگی گوشتی                        نیم کیلو

پیاز درشت                                      3عدد

هویج درشت                                   3عدد

ادویه وفلفل وسیر                             بمیزان لازم

پودرلیموعمانی خشک یا آب لیمو        بمیزان لازم

 

 طرزتهیه:

پیازها را به قطعات بزرگ دایره ای می‌بریم وته قابلمه قرار می‌دهیم بطوری که تمام کف قابلمه را بپوشاند. ماهیها را به قطعات دلخواه می‌بریم وروی پیازها می‌چینیم. ادویه وسیر را که کوبیدیم به آن اضافه می‌کنیم سیب زمینی‌ها را پوست کنده وبه قطعات دلخواه برش زده با گوجه فرنگی وهویج که به اندازه‌های دلخواه بریده ایم ,روی ماهیها قرار می‌دهیم .کمی روغن ونصف لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم وبا حرارت ملایم می‌پزیم در خلال پخته شدن ,پودر لیموخشک عمانی ویا آب لیمو به ان اضافه می‌کنیم.

منبع: شیلات استان کرمانشاه



تاریخ انتشار: 8:32:2 18/7/1389
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
رفتن به بالای صفحه