تاریخ: 08:32:03 1389/07/18  بازدید: 2265
مواد لازم:
ماهی آمور,فیتوفاگ ,کپور                   1کیلو
سیب زمینی درشت                         نیم کیلو
گوجه فرنگی گوشتی                        نیم کیلو
پیاز درشت                                      3عدد
هویج درشت                                   3عدد
ادویه وفلفل وسیر                             بمیزان لازم
پودرلیموعمانی خشک یا آب لیمو        بمیزان لازم
 
 طرزتهیه:
پیازها را به قطعات بزرگ دایره ای میبریم وته قابلمه قرار میدهیم بطوری که تمام کف قابلمه را بپوشاند. ماهیها را به قطعات دلخواه میبریم وروی پیازها میچینیم. ادویه وسیر را که کوبیدیم به آن اضافه میکنیم سیب زمینیها را پوست کنده وبه قطعات دلخواه برش زده با گوجه فرنگی وهویج که به اندازههای دلخواه بریده ایم ,روی ماهیها قرار میدهیم .کمی روغن ونصف لیوان آب به آن اضافه میکنیم وبا حرارت ملایم میپزیم در خلال پخته شدن ,پودر لیموخشک عمانی ویا آب لیمو به ان اضافه میکنیم.
منبع: شیلات استان کرمانشاه
سایر مطالب