1738
ماهی کفال آب پز با ترشی فلفل
مواد مورد نیاز: ترشی فلفل 150 گرم جعفری 2 شاخه پیاز 1 عدد آرد 5/1 قاشق سوپخوری کره 2 قاشق سوپخوری نمک و فلفل معطر به اندازه کافی طرز تهیه : فلس ماهی را گرفته محتویات شکم آنرا خالی نموده خوب بشویید .اگر ماهی درشت باشد آنرا به قطعات کوچک و اگر ریز باشد نصب نموده نمک و فلفل بزنید . فلفل ( بهتر است ترشی فلفل قرمز باشد ) را در آب جوش گذاشته پوست آنرا بگیرید و خرد نمایید.جعفری و پیاز را نیز خرد نمایید . سبزیجات خرد شده را در دیگ گذاشته و با مقداری آب به درجه جوش برسانید ، سپس نمک را اضافه کرده قطعات ماهی را در داخل آن گذاشته و بپزید . ماهی پخته شده را داخل دیس بگذارید و بویون ماهی را صاف کرده و اگر مقدار آن زیاد باشد بجوشانید تا فقط به اندازه 5/1 الی 2 لیوان بماند .آرد را با مقداری کره مخلوط کرده داخل بویون ماهی بریزید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید ، سپس از روی آتش برداشته مقداری نمک و بقیه کره را به آن اضافه کرده روی ماهی داخل دیس بریزید و با شاخههای جعفری و مقداری لوبیای آب پز ویا نخود فرنگی و سیب زمینی آب پز تزئین نمایید . این غذا به صورت گرم و به عنوان غذای رژیمی مورد استفاده است . منبع: سایت شیلات گلستان |
تاریخ انتشار: 11:47:10 3/5/1390
موضوعات مرتبط
طرز تهیه ماهی کبابی قزل آلا طرز تهیه سوپ ماهی سالمون املت تن ماهی خوراك ماهي ادويهدار كنتاكي ماهي سفيد با پنير ماهی سرخ شده در خمیر تخلیه امعاء و احشاء ماهی تاس کباب ماهی شامی با ماهی کیلکا فيله ماهي با ليمو برنج ماهي كپور دودي كتلت ماهي استيك ماهي قزل آلا روشهای کلی پخت ماهی کوفته ماهی آزاد پرورشی