مواد اولیه : برای 4 نفر
2 قاشق سوپخوری |
کره |
1 قاشق سوپخوری |
روغن کانولا |
1 عدد |
پیاز خرد شده |
2 عدد |
هویج خرد شده |
2 ساقه |
کرفس خرد شده |
2 حبه |
سیر ریز شده |
1 قاشق سوپخوری |
آویشن |
2 عدد |
برگ بو |
2 قاشق سوپخوری |
سس گوجه فرنگی |
1 قاشق چایخوری |
پاپریکا |
1/2 قاشق چایخوری |
نمک |
1/2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه |
5 فنجان |
عصاره مرغ |
1 قاشق چایخوری |
سس ورسستر شایر |
1 قاشق سوپخوری |
آب لیمو ترش تازه |
1/4 فنجان |
خامه پر چرب |
450 گرم |
ماهی سالمون |
2 قاشق سوپخوری |
پیازچه تازه، ریز خرد شده، جهت سرو |
آویشن 1 قاشق سوپخوری (تازه، ریز شده، یا 1 قاشق چایخوری خشک)
ماهی سالمون (مزه
دار شده با نمک و فلفل، پخته، تکه های کوچک)
طرزتهیه :
1 -
یک قابلمه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط
بگذارید و کره و روغن را به آن اضافه کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و 5
تا 7 دقیقه تفت دهید.
سیر، آویشن، برگ بو، سس گوجه فرنگی،
پاپریکا و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. 1 دقیقه دیگر تفت دهید. شعله را
زیاد کنید و سس ورسسترشایر و عصاره مرغ را اضافه کنید. بگذارید جوش بیاید. شعله را
کم کنید و بگذارید 20 دقیقه تا سبزیجات نرم شوند بپزد و گاهی هم بزنید. از روی
شعله بردارید و برگ بو ها را بیرون بیاورید.
2 - با یک مخلوط کن دستی، سوپ را مخلوط کنید تا کاملاً نرم بشود. آب لیمو و خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید. سوپ را با ملاقه توی کاسه بکشید و روی آن سالمون و پیازچه بگذارید و با برش های لیمو سرو کنید.
منبع: سایت بیتوته http://www.beytoote.com