سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: جمعه 28 اردیبهشت 1403

تلاش دواداره کل شیلات و میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان برای گنجاندن منوی سلامتی (ماهی) در فهرست غذایی رستورانها،هتلها و مراکز پذیرایی استان

تاریخ: 12:18:52 1396/09/21 بازدید: 254
تلاش دواداره کل شیلات و میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان برای گنجاندن منوی سلامتی (ماهی) در فهرست غذایی رستورانها،هتلها و مراکز پذیرایی استان


  به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران. باتوجه به اهمیت وارزش غذایی ماهی درسبدغذایی خانوارها و تاکید متخصصان امورتغدیه برمصرف حداقل دوبارماهی درهفته برای خانواده ها ،با برنامه ریزی وتلاش ادارات کل شیلات و میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی استان امروز نشست هم اندیشی با حضور،معاون گردشگری ،روسای گروهای ترویج و آموزش شیلات،بهبود کیفیت وفرآوری آبزیان شیلات مازندران و تعدادی ازمدیران هتلها،رستورانهاو مراکزپذیرایی استان ورﺋیس اداره شیلات شهرستان نوشهر باهدف توسعه وترویج مصرف آبزیان به عنوان منوی سلامتی درشهرستان نوشهر برگزارشد.

دراین نشست شرکت کنندگان ضمن استقبال از حرکت خوب دواداره کل برای گنجاندن منوی سلامتی در فهرست غذایی، آنراگامی مهم برای ایجاد جامعه ای سالم وشاداب برشمردندو باارایه پشنهادات و راهکارهای مفید براستمرار و برگزاری دوره ها و کارگاههای آموزشی ویژه طبخ ماهی برای سرآشپزان مجموعه های پذیرایی، تبلیغات و اطلاع رسانی،اصلاح روشهای طبخ ماهی تاکید کردند .

دراین نشست مهندس حسنی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی استان تنوع و کیفیت غذاراعامل مهم در پیوندفرهنگها و کشورها دانست وازحرکت وتلاش شیلات استان برای گنجاندن ماهی درسبد غذایی خانوارها و افزایش سرانه مصرف ماهی تقدیرکردو افزود:هدف از این نشست تشریک مساعی باشیلات استان و هم اندیشی با مجموعه مدیران هتلها و رستورانها برای دریافت نقطه نظرات و پیشنهادات آنان است وگفت: اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان ازاین حرکت شیلات استان برای گنجاندن منوی سلامتی (ماهی) استقبال کرده وتمام تلاش خودرابرای ترویج فرهنگ مصرف ماهی درجامعه بکارخواهدبست.
مهندس حسین اصغری رﺋیس گروه پایش صنایع شیلاتی و توسعه بازار آبزیان شیلات استان هم بااشاره به اینکه ترویج وتوسعه فرهنگ مصرف آبزیان درجامعه وافزایش سرانه مصرف ماهی یکی ازاولویتهای شیلاتی استا ن است گفت: شیلات استان درکنار فعالیتهای آموزشی وترویجی مختلف ازقبیل :برگزاری کلاسهای ویژه طبخ  ماهی،جشنواره های ویژه طبخ ماهی وسایر شیوه های تبلیغی تلاش دارد تا باهمکاری میراث فرهنگی و مدیران مجموعه واحدهایی که وظیفه پذیرایی ازمسافران و مردم رادارند ماهی رادر سرسفره خانوارها قراردهد.

دراین نشست دوتن از مربیان مجرب آشپزی استان با 12 نوع غذای طبخ شده با مواداولیه واصلی ماهی به منظور ترویج و تنوع بخشی منوی غذایی هتلها ازشرکت کنندگان پذیرایی نمودند
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار