سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: جمعه 28 اردیبهشت 1403

سومين جشنواره طبخ و عرضه آبزیان ( ماهی) شیلات استان مازندران

تاریخ: 12:02:55 1387/07/17 بازدید: 951
سومين جشنواره طبخ و عرضه آبزیان ( ماهی) شیلات استان مازندران
آقای رضوانعلی فتحی رئیس اداره هماهنگی و امور شهرستانها و دبیر ستاد جشنواره با اعلام مطلب فوق گفت: با توجه به استقبال خوب و گسترده ای که مردم شریف استان مازندران علی الخصوص مردم شهرستان ساری وبابل از دو جشنواره طبخ وعرضه آبزیان ( ماهی) بعمل آوردند و اکثریت بازدید کنندگان از جشنواره بر اثرات مثبت و آگاهی بخش این اقدام شیلات استان و استمرار آن در سطح شهرستانها تاکید داشتند اداره کل شیلات استان برآن شد تا با استفاده از نظرات اخذ شده و به منظور ترویج و توسعه فرهنگ مصرف آبزیان ، افزایش سطح سلامت جامعه و معرفی ارزشهای غذایی فراوان ماهی ، به همراه معرفی تنوع شیوه های طبخ ماهی، سومين جشنواره را در اوايل آبانماه سال جاری در دو سالن ترمينال شهرستان آمل برگزار نماید که در این زمینه ستاد جشنواره مستقر دراداره کل شیلات استان از طریق برگزاری جلسات متعدد و هماهنگی با مسئولین شهرستان آمل پیگیر امورمی باشد . ایشان در ادامه افزود: در این جشنواره همانند جشنواره قبلی، برگزاری مسابقه طبخ ماهی در 5 محور 1- حفظ ارزشهای غذایی ماهی2- با صرفه بودن3- بهترین تزئینات4-نوآوری و خلاقیت 5- کیفیت طعم و مزه غذا پیش بینی گردیده که علاقمندان می توانند با طبخ ماهي در منازل خود و شرکت در این مسابقه از جوایز آن بهره مند گردند.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار