سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: جمعه 28 اردیبهشت 1403

سومين جشنواره طبخ و عرضه آبزیان ( ماهی) شیلات استان مازندران از 7 لغايت 11 آبان در شهرستان آمل برگزار خواهد شد

تاریخ: 08:49:44 1387/08/05 بازدید: 294
     سومين  جشنواره طبخ و عرضه آبزیان ( ماهی) شیلات استان مازندران از 7 لغايت 11 آبان در شهرستان  آمل  برگزار خواهد شد
آقای مهندس حسن حبيب نژاد مديركل شيلات استان مازندران با اعلام مطلب فوق گفت: يكي از سياستهاي راهبردي شيلات در كنار حمايت و هدايت سرمايه گذاريهاي شيلاتي براي افزايش توليد آبزيان در سطح استان ، با توجه به اينكه گوشت ماهي داراي ارزش غذايي و درماني زيادي است و پزشكان و متخصصين امور تغذيه هم درمان بسياري از بيماريها رادر استفاده از گوشت ماهي توصيه مي كنند شييلات مازندران هم به منظور ترويج و توسعه فرهنگ مصرف آبزيان هر ساله نسبت به برگزاري جشنواره هاي طبخ و عرضه ماهي اقدام مي كند كه در سال جاري از تاريخ 7 لغايت 11 آبان ماه اين جشنواره را در شهرستان آمل واقع در ميدان هزار سنگر ترمينال مسافربري فيروزي برگزار خواهد كردكه مردم شريف بويژه خانمهاي خانه دار مي توانند در كلاسهاي آموزشي طبخ كه توسط اساتيد مجرب كشوري شيوه هاي متنوع و جديد تدريس مي شود شركت نمايند. ایشان در ادامه افزود: در این جشنواره همانند جشنواره هاي قبلی، برگزاری مسابقه طبخ ماهی در 5 محور 1- حفظ ارزشهای غذایی ماهی2- با صرفه بودن3- بهترین تزئینات4-نوآوری و خلاقیت 5- کیفیت طعم و مزه غذا درروز سوم جشنواره ( روز جمعه مورخ 10/8/87)پیش بینی گردیده که مردم شريف استان با طبخ ماهي در منازل وارائه آن در محل جشنواره در روز مذكور از جوايزي كه براي نفرات برتر در نظر گرفته شد بهره مند گردند.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار