سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: جمعه 28 اردیبهشت 1403

آموزش و معرفي شيوه هاي متنوع طبخ ماهي و آخرين فرآورده هاي شيلاتي از اولويت هاي جشنواره هاي طبخ و عرضه آبزيان است.

تاریخ: 10:06:58 1387/08/09 بازدید: 333
آموزش و معرفي شيوه هاي متنوع طبخ ماهي و آخرين فرآورده هاي شيلاتي از اولويت هاي جشنواره هاي طبخ و عرضه آبزيان است.
آقاي مهندس حسن حبيب نژاد مديركل شيلات استان مازندران اين مطلب را درمراسم افتتاحيه سومين جشنواره طبخ و عرضه آبزيان در شهرستان آمل اعلام كرد و گفت: بخش شيلاتي در استان مازندران با توجه به شرايط اقليمي مناسب از مزيت نسبتا بالايي برخوردار است ،منابع آبي در كنار نيروي ماهر و متخصص شيلاتي درسطح استان ظرفيتهاي خوبي براي فعاليت دراين بخش فراهم نموده است و امروز شيلات استان با توليد انواع ابزيان پرورشي و دريايي از جايگاه ممتازي در سطح شيلات كشور برخوردار مي باشد. مهندس حبيب نژاد در ادامه با اشاره به طرحهاي توسعه فعاليتهاي آبزي پروري در سطح استان و پروانه هاي تاسيس و بهره برداري شيلاتي افزود: با توجه به تلاشهاي صورت گرفته در سالهاي اخير در زمينه تكثير و رها سازي ميليونها قطعه بچه ماهي براي بازسازي ذخاير آبزيان دريا و طرحهاي توسعه آبزي پروري درآبهاي داخلي، پيش بيني شيلات مازندران اين است كه امسال 60 ( شست) هزار تن انواع آبزيان را توليد و به بازار عرضه كند . ايشان درادامه تصريح كرد: شيلات استان نگاه متوازن و منطقي در فعاليتهاي شيلاتي در سرلوحه كار خود دارد يعني درعين حالي كه به افزايش كمي توليد مي نگرد به همان اندازه از طريق برنامه هاي مختلف از جمله برگزاري چنين جشنواره هايي در سطح استان در صدد است تا يك توازن منطقي بين مصرف و توليد ايجاد نمايد تا از اين طريق بتواند ضمن بالا بردن مصرف ماهي در سبد غذايي خانواده ها ، زمينه توليد بيشتر براي فعالين شيلاتي را فراهم اورد.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار