231 استقبال خوب بانوان ساروی از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی باانواع طبخ آبزیان
 استقبال خوب بانوان ساروی از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی باانواع طبخ آبزیان
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،عباس صادقی رﺋیس اداره شیلات شهرستانهای ساری و میاندرود ازبرگزاری یک دوره آموزشی طبخ ماهی در این شهرستان خبردادو گفت: ترویج فرهنگ آبزی مصرفی درجامعه و ایجادتنوع درطبخ و افزایش سرانه مصرف ماهی یکی از ماموریتهای شیلات مازندران است که دراین راستا براساس هماهنگی بعمل آمده  کارگاه آموزشی طبخ آبزیان با حضورتعداد 65 نفر بانوان شاغل ادارات  برگزارشد.
وی درادامه باتاکید براینکه شرکت کنندگان دراین کارگاه آموزشی خواستار استمرار این دوره ها درمحل ادارات بودند افزود:
شیلات شهرستان ساری و میاندرود بادارابودن بیش از 900 مرکز آبزی پروری  وپره وتولید 20 هزارتن ماهی و دوبازار ماهی فروشان واشتغال بیش از 2500 نفر جایگاه مهمی در تولید آبزیان استان دارد

تاریخ انتشار: 9:0:46 1398/04/18
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
موضوعات مرتبط
استاندار مازندران در دیدار سرکنسول ایران در آستراخان روسیه خبر داد: برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس دراداره کل شیلات مازندران اعطای تسهیلات به آبزی پروران شهرستان بابل از صندوق کارآفرین امید جلسه کارگروه پژوهش در شیلات مازندران برگزار شد. پیام تبریک مدیرکل شیلات مازندران به مناسبت هفته دفاع مقدس دیدار مدیر کل شیلات مازندران ازخانواده جانباز شیلاتی درهفته دفاع مقدس دراولین روزازهفته دفاع مقدس صورت گرفت : تجدید میثاق کارکنان شیلات مازندران با آرمان‌های شهداء برگزاری جلسه هم اندیشی صید مولدین ماهیان خاویاری درشیلات مازندران برگزاری مسابقات شنای آبهای آزاد بسیجیان استان مازندران نشست رئیس اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بابلسر با مدیر کل شیلات مازندران آغازعملیات بتون ریزی یال شرقی اسکله آرامش بندرصیادی بابلسر برگزاری جلسه شورای هماهنگی مدیران در اداره کل شیلات مازندران برگزاری جلسه کارگروه پژوهش درشیلات مازندران سه شنبه‌های ملاقات مردمی 25 شهریور ماه 99 برگزاری جلسه ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس درشیلات مازندران
رفتن به بالای صفحه