124 استقبال خوب بانوان ساروی از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی باانواع طبخ آبزیان
 استقبال خوب بانوان ساروی از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی باانواع طبخ آبزیان
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،عباس صادقی رﺋیس اداره شیلات شهرستانهای ساری و میاندرود ازبرگزاری یک دوره آموزشی طبخ ماهی در این شهرستان خبردادو گفت: ترویج فرهنگ آبزی مصرفی درجامعه و ایجادتنوع درطبخ و افزایش سرانه مصرف ماهی یکی از ماموریتهای شیلات مازندران است که دراین راستا براساس هماهنگی بعمل آمده  کارگاه آموزشی طبخ آبزیان با حضورتعداد 65 نفر بانوان شاغل ادارات  برگزارشد.
وی درادامه باتاکید براینکه شرکت کنندگان دراین کارگاه آموزشی خواستار استمرار این دوره ها درمحل ادارات بودند افزود:
شیلات شهرستان ساری و میاندرود بادارابودن بیش از 900 مرکز آبزی پروری  وپره وتولید 20 هزارتن ماهی و دوبازار ماهی فروشان واشتغال بیش از 2500 نفر جایگاه مهمی در تولید آبزیان استان دارد

تاریخ انتشار: 9:0:46 1398/04/18
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
موضوعات مرتبط
صادرات نخستین محموله ماهی قزل آلا از استان مازندران به کشور روسیه اداره کل شیلات مازندران درحوزه پدافند غیرعامل رتبه برتر را درسال 98 کسب کرد برگزاری جلسه رفع موانع شیلاتی درشهرستان ساری هم اندیشی عوامل توسعه بازار صادرات محصولات شیلاتی استان مازندران تجلیل از نمونه‌های ملی بخش کشاورزی برگزاری دوره آموزشی محیط زیست و مدیریت سبز دراداره کل شیلات مازندران برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت فاطمه (س) درشیلات مازندران سالن اجتماعات اداره کل شیلات مازندران به نام سردارشهید سپهبدحاج قاسم سلیمانی نامگذاری شد. مراسم بزرگداشت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی دراداره کل شیلات مازندران برگزارشد. پیام تسلیت مدیر کل شیلات مازندران درپی شهادت سربازولایت سردارحاج قاسم سلیمانی بازدید مدیرکل برنامه ریزی و بودجه سازمان شیلات ایران از پروژه پرورش ماهی درقفس شهرستان نوشهر برگزاری کارگاه ملی آموزشی نقش مکانیزاسیون درآبزی پروری صادرات 6150 تن انواع محصولات شیلاتی درنه ماهه سالجاری به خارج از کشور ذخیره سازی بیش از 140 هزار قطعه ماهی دردریا ( قفس ) رها سازی بچه ماهی قزل آلا درسد زمزم برنجستانک سوادکوه شمالی
رفتن به بالای صفحه