33 دوره آموزشی طبخ ماهی درروستای آهنگرکلای بیشه سر شهرستان قاﺋمشهر
دوره آموزشی طبخ ماهی درروستای آهنگرکلای بیشه سر شهرستان قاﺋمشهر
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،درراستای ترویج آبزی مصرفی درجامعه ،این بار برخلاف دوره های آموزشی که اغلب درمناطق شهری و باحضور بانوان شاغل ادارات برگزار می شد ،دوره آموزشی شیوه های نوین طبخ ماهی درمنطقه روستایی وباحضورگرم بانوان روستای آهنگرکلای بیشه سر ودرمسجد صاحب الزمان برگزارشد که دراین کلاس آموزشی سرکارخانم صمدی شیوه طبخ 5 نوع غذابا گوشت ماهی شامل: کیلکای سوخاری،کراکت ماهی، ماکارونی ماهی،سوپ ماهی و ماهی کبابی را بصورت عملی وکارگاهی برای تعداد بیش از55 نفر بیان نمودند
دراین کارگاه آموزشی که دکترعباسی معاون سیاسی ،امنیتی و اجتماعی فرماندارقاﺋمشهرنیزازآن بازدید نمودند ،صفی اله عسگری فررﺋیس اداره شیلات شهرستان قاﺋمشهر بابیان اینکه  قاﺋمشهر ازظرفیت شیلاتی بالایی درتولید آبزیان برخوردار است هدف ازبرگزاری این دوره ها راترویج فرهنگ مصرف ماهی درجامعه برشمرد .

دکتر عباسی معاون فرماندارهم طی سخنان کوتاهی درباب اهمیت و فواید مصرف ماهی درجامعه ونقش مهم آن گفت: ماهی چه درگذشته و چه درحال حاضربافرهنگ وذاﺋقه ونیزاقتصاد گره خورده و درگذشته به عنوان کالای واسطه ای درمعاملات اقتصادی برخی تمدنها مورداستفاده قرارمی گرفت.
وی تلاش وبرنامه های شیلات مازندران رادربرگراری کلاسهای طبخ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان ستود و همکاری سایردستگاههای اداری راباشیلات برای استمراروترویج این دوره ها موردتاکید قرارداد

تاریخ انتشار: 12:23:6 1398/04/18
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
موضوعات مرتبط
بررسی برنامه ها وسیاستهای صید وصیادی استان مازندران درنشست مشترک مدیرکل و مجموعه معاونت صیدوبنادرماهیگیری مهندس محمدزاده مدیرکل شیلات مازندران درجلسه شورای هماهنگی مدیران شیلات استان تاکید کرد: تولید حدود 14 هزار و 500 تن ماهی سردآبی قزل آلا درسال 97 وکسب مقام سومی کشورمرهون تلاش آبزی پروران و برنامه ریزی و سیاست گذاری است بررسی وضعیت مبارزه باصیدغیرمجاز آبزیان دردریا درنشست مشترک فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات ایران و مدیرکل شیلات مازندران دربابلسر عباس زاده رﺋیس. اداره شیلات منطقه  سوادکوه و سوادکوه شمالی اعلام کرد: اولين کلاس آموزش طبخ آبزیان سال ٩٨ در شهرستان سوادکوه شمالی برگزارشد دوره آموزشی آشنایی با روش های مختلف طبخ ماهی درشهرستان محمودآباد برگزارشد برگزاری کارگاه آموزشی شیوه  طبخ 10 نوع غذا  باماهی درشهرستان میاندرود  برگزاری جشن میلاد امام رضا (ع) در شیلات مازندران رضا فلکی مقدم رﺋیس شیلات تنکابن و رامسرخبرداد: دوره آموزشی آشنایی باانواع طبخ آبزیان درشهرستان رامسر برگزارشد برگزاری دوره آموزشی امنیت فن آوری اطلاعات دراداره کل شیلات مازندران بازدید مهندس نگهدار معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان  جهادکشاورزی مازندران ازمراکز آبزی پروری شهرستان بابلسر برگزاری دوره آموزشی طبخ ماهی در دبیرستان شهدای شهر کوهیخیل شهرستان جویبار استقبال خوب بانوان ساروی از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی باانواع طبخ آبزیان برگزاری همایش عفاف وحجاب دراداره کل شیلات مازندران نشست خبری مدیرکل شیلات مازندران با خبرنگاران درسالن اجتماعات استانداری مازندران جعفراحسانی خبرداد: کارگاه آموزشی آشنایی باانواع طبخ آبزیان درشهرستان فریدونکناربرگزارشد.
رفتن به بالای صفحه