72 دوره آموزشی طبخ ماهی درروستای آهنگرکلای بیشه سر شهرستان قاﺋمشهر
دوره آموزشی طبخ ماهی درروستای آهنگرکلای بیشه سر شهرستان قاﺋمشهر
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،درراستای ترویج آبزی مصرفی درجامعه ،این بار برخلاف دوره های آموزشی که اغلب درمناطق شهری و باحضور بانوان شاغل ادارات برگزار می شد ،دوره آموزشی شیوه های نوین طبخ ماهی درمنطقه روستایی وباحضورگرم بانوان روستای آهنگرکلای بیشه سر ودرمسجد صاحب الزمان برگزارشد که دراین کلاس آموزشی سرکارخانم صمدی شیوه طبخ 5 نوع غذابا گوشت ماهی شامل: کیلکای سوخاری،کراکت ماهی، ماکارونی ماهی،سوپ ماهی و ماهی کبابی را بصورت عملی وکارگاهی برای تعداد بیش از55 نفر بیان نمودند
دراین کارگاه آموزشی که دکترعباسی معاون سیاسی ،امنیتی و اجتماعی فرماندارقاﺋمشهرنیزازآن بازدید نمودند ،صفی اله عسگری فررﺋیس اداره شیلات شهرستان قاﺋمشهر بابیان اینکه  قاﺋمشهر ازظرفیت شیلاتی بالایی درتولید آبزیان برخوردار است هدف ازبرگزاری این دوره ها راترویج فرهنگ مصرف ماهی درجامعه برشمرد .

دکتر عباسی معاون فرماندارهم طی سخنان کوتاهی درباب اهمیت و فواید مصرف ماهی درجامعه ونقش مهم آن گفت: ماهی چه درگذشته و چه درحال حاضربافرهنگ وذاﺋقه ونیزاقتصاد گره خورده و درگذشته به عنوان کالای واسطه ای درمعاملات اقتصادی برخی تمدنها مورداستفاده قرارمی گرفت.
وی تلاش وبرنامه های شیلات مازندران رادربرگراری کلاسهای طبخ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان ستود و همکاری سایردستگاههای اداری راباشیلات برای استمراروترویج این دوره ها موردتاکید قرارداد

تاریخ انتشار: 12:23:6 1398/04/18
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
موضوعات مرتبط
بازدید دکترخون میرزایی معاون وزیر ورﺋیس سازمان شیلات ایران ازغرفه های شیلاتی مازندران درچهارمین نمایشگاه بین المللی شیلات ،آبزیان ،ماهیگیری ،غذاهای دریایی وصنایع وابسته درتهران بازدید مدیرکل شیلات مازندران ازچهارمین نمایشگاه بین المللی شیلات ،آبزیان ،ماهیگیری ،غذاهای دریایی وصنایع وابسته درتهران گزارش تصویری افتتاحیه صید ماهیان استخوانی در استان مازندران مدیرکل شیلات مازندران در مراسم آغاز فصل صید ماهیان استخوانی درمازندران اعلام کرد: شیلات خواسته های بحق جامعه صیادی  را بشدت پیگیری می کند رئیس اتحادیه شرکت تعاونی پره استان مازندران درمراسم آغازصید ماهی درجویبار اعلا م کرد: دریای خزر  بزرگترین قطب اقتصادی استان است مهندس مختارآخوندی مدیرکل دفترامورصید وصیادی شیلات ایران درجویبار اعلام کرد:  مدیر کل دفتر امور صید و صیادی شیلات ایران میزان صید ماهی در سال ۸۶ را بیش از ۲۴ هزار تن بیان کرد و گفت: این میزان به ۱۱ هزار تن کاهش یافته است معاون استاندار مازندران درمراسم آغازفصل صید ماهی در مازندران خواستار تسریع در ساخت پایانه صادرات آبزیان مازندران شد دکتر قاسم کریم زاده جانشین مدیرکل و معاون صیدو بنادر ماهیگیری شیلات مازندران گفت: نظارت بر فعالیت صید و صیادی تعاونی های پره درسالجاری با استفاده از ناظرین به دقت انجام خواهد شد. عباس اسماعیلی ملا رئیس اداره شیلات شهرستانهای بهشهر، نکا وگلوگاه خبرداد:  اولین دوره آموزشی تکثیر و پرورش زالو درشهرستان بهشهربرگزارشد صادرات حدود 4 هزار و 500 تن محصولات شیلاتی به خارج ازکشوردرشش ماهه اول برگزاری نمایشگاه توانمندیهای روستائیان درشهرستان فریدونکنار حضور مدیرکل شیلات مازندران درادارات شیلات شهرستانهای جویبار،ساری ومیاندرود بازدیدمهندس محبی سرپرست  معاونت صیدوبنادرماهیگیری شیلات ایران ازشرکت فرآوردهای شیلاتی پاک ثمر میرود دربابلسر بازدید  علیرضا شریعت سرپرست فرمانداری شهرستان محمودآباد از شرکت پرورش ماهیان خاویاری لزیر طبرستان در روستای اسکنده  مهندس محبی سرپرست معاونت صیدوبنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران خبرداد: صید ماهیان استخوانی دریای خزر دراستانهای شمالی گلستان و شرق مازندران ( میانکاله) 5 روز زودتر از فصل قبل شروع خواهد شد
رفتن به بالای صفحه