سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: سه شنبه 25 اردیبهشت 1403

برگزاري 34 دوره آموزشي تخصصي و عمومي توسط شيلات مازندران

تاریخ: 08:29:46 1388/10/14 بازدید: 977
برگزاري 34 دوره آموزشي تخصصي و عمومي توسط شيلات مازندران

استفاده از آخرين يافته هاي علمي و تحقيقاتي در زمينه هاي پرورش ماهي و آشنايي آبزي پروران و پر.ورش دهندگان ماهي در استان مازندران ازجمله اهداف شيلات مازندران با اشاره به اهميت برگزاري اين قبيل دوره ها در افزايش راندمان توليد و نيز كيفيت مطلوب ماهي توليدي در استان افزود : از ابتداي سال جاري تا پايان آذر ماه تعداد 19 دوره آموزشي ترويجي تخصصي در قالب 8 عنوان شامل ، روشهاي كنترل c02 ، تغذيه و كنترل كيفي در ماهيان گرم آبي ، روشهاي مكانيزسيون در پرورش ماهيان سردآبي به تغذيه ماهيان سرد آبي ، آشنايي با دستگاه cps و... براي تعداد 526 نفر از آبزي پروران استان برگزار شد كه در آن استاتيد مختلف دانشگاهي آخرين بافته علمي را براي آبزي پروران تشريح كردند . مديركل شيلات مازندران در ادامه ضمن با اهميت خواندن مصرف ماهي در سلامتي انسان تصريح كرد : متاسفانه در جامعه ماماهي توسط خانمهاي خانه دار تنها با چند شيوه سنتي طبخ مي گردد كه شيلات مازندران به منظور تنوع بخشي شيوه هاي طبخ با استفاده از مربيان ظبخ كشوري و استاني دوره هاي آموزشي عمومي طبخ ماهي را براي ترويج فرهنگ ماهي و آشنايي بانوان بويژه خانمهاي خانه دار در سطح استان برگزار مي نمايد كه در سال جاري تا پايان آذر ماه تعداد 15 دوره براي تعداد 710 نفراز فراگير ان شامل پرستاران بيمارستانها ، بانوان شاغل در دانشگاه علوم پزشكي ، بهزيستي و همچنين دبيران و دانشجويان و دانش آموزان با همكاري دستگاههاي مذكور و كميسون بانوان استانداري و فرمانداريها در شهرهاي مختلف برگزار كرده است كه با اسقبال خوب وگسترده آنان نيز روبرو گرديد ، در اين دوره ها مربيان طبح چندين نوع غذا با گوشت ماهي را آموزشي مي دهند

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار