سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: جمعه 28 اردیبهشت 1403

برگزاری دوره آموزشی استاندارد سیستم ایمنی مواد غذایی برای مدیران واحد های شیلاتی استان مازندران

تاریخ: 10:54:46 1386/09/20 بازدید: 636
برگزاری دوره آموزشی استاندارد سیستم ایمنی مواد غذایی برای مدیران واحد های شیلاتی استان مازندران
آقای مهندس حسن حبیب نژاد مدیرکل شیلات مازندران با اعلام مطلب فوق گفت: در راستای فعالیتهای آموزشی – ترویجی اداره کل شیلات استان به منظور اشنائی وهمچنین ارتقاء دانش مدیران عامل، مسئولین فنی و مدیران واحدهای تولیدی محصولات شیلاتی استان (واحدهای کنسرو سازی، عمل آوری، بسته بندی و...) با آخرین و جدید ترین استاداردهای تدوین شده جهانی یک دوره آموزشی تحت عنوان استاندارد سیستم ایمنی مواد غذائی (iso-22000:2005 ) در محل مرکز آموزش صیادی اداره کل شیلات مازندران برگزار شد که دراین دوره حدود 30 نفر از مدیران واحدهای تولیدی محصولات شیلاتی و نیز تعدادی از مدیران و کارشناسان شیلاتی استان حضور داشتند. ایشان هدف از برگزاری این دوره را ترغیب مدیران ارشد واحدهای تولیدی به منظور اجرا و پیاده سازی سیستم های ایمنی مواد غذایی ، تلاش در جهت بهبود کیفیت محصولات آبزیان با تضمین ایمنی مصرف، بروز رسانی دانش فنی مسئولین و مدیران شرکتها برشمرد.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار