سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: جمعه 10 فروردین 1403

مدیرکل شیلات مازندران : ٪۸۰ خاویار و گوشت ماهیان خاویاری پرورشی استان در شهرستان جویبار تولید می شود

تاریخ: 12:02:24 1402/02/17 بازدید: 461
مدیرکل شیلات مازندران : ٪۸۰ خاویار و گوشت ماهیان خاویاری پرورشی استان در شهرستان جویبار تولید می شود

به گزارش روابط عمومي شیلات مازندران، قاسم کریم زاده مدیرکل شیلات مازندران صبح امروز یکشنبه ۱۷ اردیبهشت از اداره شیلات شهرستان جویبار بازدید و در نشست با رئيس و کارکنان این اداره ،برنامه ها و نقشه راه تحقق شعار سال جاری " مهار تورم و رشد تولید " دراین شهرستان را برای آنان تبیین نموده است.

مدیرکل شیلات مازندران در این نشست با تأکید براینکه همه ادارات و واحدهای شهرستانی بایستی منویات مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری را برای تحقق رشد تولید و مهار تورم سرلوحه برنامه کاری خود قراردهند ، از ظرفیت بالای شیلاتی شهرستان جویبار در شاخص فعالیت‌های شیلاتی استان خبرداد و گفت:

شیلات شهرستان جویبار به عنوان قطب پرورش ماهیان خاویاری کشور و منطقه محسوب می شود بطوریکه درحال حاضر ۸۰٪ تولید گوشت و خاویار پرورشی استان در این شهرستان انجام می شود که جایگاه رفیع آن در فعالیت‌های شیلاتی استان را نشان می دهد،

وی درادامه به اهمیت فعالیت تشکل‌های صیادی این شهرستان هم اشاره داشت و افزود:

٪۳۰ ماهیان استخوانی توسط ۵ شرکت تعاونی صیادی پره این شهرستان در دریا صید و روانه بازار مصرف می شود، ضمن اینکه میزان مشارکت و تلاش تشکل‌های صیادی این شهرستان در اجرای طرح کمک به تکثیر طبیعی آبزیان دریائی نیز ٪۳۰ می باشد علاوه براین صیادان شرکت‌های تعاونی پره همین شهرستان، در طرح پرورش ماهی در قفسهای دریایی نیز سال گذشته مشارکت خوبی داشتند.  

کریم زاده در پایان بر شناسایی پروژه های نیمه فعال و پیگیری جدی رفع موانع تولید آن و در مدار تولید قرار دادن آن تاکید نمود و تصریح کرد:

امیدواریم با تلاش و همت بهره برداران شیلاتی استان ، اهداف و برنامه های اداره کل شیلات مازندران درسال جاری همچون سال گذشته محقق گردد.

 

 

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار