سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: جمعه 28 اردیبهشت 1403

اسماعیلی ملا،رئیس اداره شیلات شهرستان بهشهراز برگزاری دوره آموزشی طبخ آبزیان ( ماهی ) درشهرستان گلوگاه خبرداد.

تاریخ: 09:25:20 1396/02/11 بازدید: 617
اسماعیلی ملا،رئیس اداره شیلات شهرستان بهشهراز برگزاری دوره آموزشی طبخ آبزیان ( ماهی ) درشهرستان گلوگاه خبرداد.



"اسماعیلی ملا  گفت :"یکی از راههای بالا بردن متوسط سرانه مصرف ماهی درجامعه ، آشنایی مردم با انواع روش های طبخ آبزیان است"

  به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان مازندران، رئیس اداره شیلات شهرستان بهشهر هدف از برپایی این کلاسها را فرهنگ سازی مصرف آبزیان جهت افزایش سرانه مصرف ماهی در جامعه عنوان کرد و اظهارداشت: این دوره آموزشی با حضور معاون فرماندار، رئیس اداره آموزش و پرورش این شهرستان درمورخه 10/02/96 برگزارگردید .عباس اسماعیلی افزود : امید است با برگزاری این گونه کلاسها و ارائه طبخ صحیح آبزیان میزان سرانه مصرف ماهی در استان بخصوص شهرستان بهشهر افزایش یابد . 

این مسئول درادامه تصریح کرد : به منظور ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و روش های مختلف طبخ آبزیان و نقش بسیار مهم امگا 3 موجود درگوشت ماهی برای کاهش بیماری های قلبی و عروقی ، یک دوره کارگاه آموزشی طبخ آبزیان درهنرستان دخترانه حضرت فاطمه (س) شهرستان گلوگاه با حضور 48 نفر از دانش آموزان و بانوان شاغل ادارات زیرنظرمربی مجرب ، سرکار خانم محمودجانلوبرگزارگردید.

وی افزود: این دوره آموزشی شامل 5 نوع  طبخ ماهی : سوپ جو با ماهی ، خورشت ماهی همراه با آلوچه ، خورشت باقلا سبز با ماهی ، خورشت ماهی با بادمجان و سالاد ماهی با سبزیجات بوده است که با استقبال خوب بانوان و هنرجویان دختر علاقمند این شهرستان مواجه شد.

رئیس اداره شیلات شهرستان بهشهر خاطرنشان كرد: برگزاري دوره هاي ويژه طبخ آبزيان يكي از روش هاي تبليغ و ترويج آبزي مصرفي در جامعه است، كه بر اين اساس به منظور آشنايي بانوان با شيوه هاي متنوع طبخ آبزيان، اين محصولات جايگاه خاص خود را در سبد غذايي خانوار پيدا مي كند.

 

پیوست: دانلود
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار