تاریخ: 08:55:24 1391/10/30 بازدید: 1396
آموزش شیوه های نوین طبخ ماهی با محوریت گسترش فرهنگ مصرف ماهی در جامعه یکی از سیاستهای شیلات است که در همین راستا با همکاری امور بانوان فرمانداری ، آموزش و پرورش و نیز کمیته امداد امام خمینی و نیز اداره فنی و حرفه ای شهرستان بابلسر و همچنین آموزشگاههای فنی استان ، کارگاه آموزشی طبخ ماهی در محل آموزشگاه شعله این شهرستان برگزار شد که . بهروز عمرانی رئیس اداره شیلات این شهرستان بااعلام مطلب فوق گفت: دراین کارگاه آموزشی سرکار خانم کاشانی مربی دوره فراگیران رابا شیوه ها و روشهای طبخ پنج نوع غذاباگوشت ماهی شامل : آش دریایی ، قلیه ماهی ، سالاد کاردینال، ته چین ماهی و نیز کلم پلو با ماهی آشنا کرد . ایشان در ادامه تصریح کرد: همه فرگیران با توجه به نو بودن مطالب ارائه شده خواستار ادامه و استمرار این دوره ها در شهرستان شدند.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار