
🔸️حسینزاده، مدیرکل شیلات استان مازندران، به همراه داداشپور، سرپرست ادارهکل شیلات استان گیلان، از مرکز بازسازی شهید رجایی ساری بازدید کردند.
در این بازدید، روند اجرای برنامههای تکثیر و بازسازی ذخایر آبزیان، ظرفیتها و امکانات مرکز شهید رجایی ساری مورد بررسی قرار گرفت. حسینزاده با تأکید بر نقش راهبردی این مرکز در حفظ ذخایر آبزیان دریای خزر، بر لزوم حمایت مستمر و توسعه زیرساختهای فنی و تخصصی تأکید کرد.
داداشپور، سرپرست ادارهکل شیلات استان گیلان نیز در این بازدید با اشاره به اهمیت تعامل و همکاری بین استانهای شمالی کشور، بر ضرورت همافزایی، تبادل تجربیات و استفاده مشترک از ظرفیتهای علمی و اجرایی مراکز بازسازی به منظور تحقق اهداف توسعه پایدار شیلات تأکید کرد.
در پایان این بازدید، بر تقویت همکاریهای بیناستانی و برنامهریزی مشترک در حوزه بازسازی ذخایر آبزیان تأکید شد.
🗓 ️چهار شنبه ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
️🔸️روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران
🔸️️اخبار رویدادهای اداره کل شیلات استان مازندران در صفحه رسمی ما دنبال کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/302383874C6cf8b610c0 ایتا🇮🇷
ble.ir/join/CqMB3SP7gg بله 🇮🇷
https://www.shilat-maz.ir سایت 🇮🇷
#امنیت_غذایی #شیلات_مازندران #کشاورزی_پایدار #اقتصاد_مقاومتی #صید_پایدار #تولید_داخلی #مازندران_زیبا