سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: شنبه 29 اردیبهشت 1403

رئیس اداره شیلات آمل از برگزاری کارگاه آموزشی طبخ آبزیان خبر داد.

تاریخ: 09:37:00 1391/11/19 بازدید: 951
رئیس اداره شیلات آمل از برگزاری کارگاه آموزشی طبخ آبزیان  خبر داد.
سید هادی عقیلی گفت: آموزش شیوه های نوین طبخ ماهی با محوریت گسترش فرهنگ مصرف ماهی در جامعه یکی از سیاستهای شیلات است.وی افزود: در همین راستا با همکاری ادارات شهرستان آمل و همچنین آموزشگاه شاخه نبات، کارگاه آموزشی طبخ ماهی برای تعدادی ازبانوان شاغل ادارات این شهرستان برگزار شد.
رئیس اداره شیلات آمل ادامه داد: دراین کارگاه آموزشی مربی دوره فراگیران را با شیوه ها و روشهای طبخ چهار نوع غذا با گوشت ماهی شامل: ته چین ماهی، سوفله سیب زمینی باماهی، سالاد ذرت باماهی نیز ماهی انگشتی آشنا کرد.وی اظهار کرد: 30 نفر از بانوان در این کارگاه شرکت کردند. عقیلی بیان کرد: همه فرگیران با توجه به نو بودن مطالب ارائه شده خواستار ادامه و استمرار این دوره ها در شهرستان شدند.
پیوست: دانلود
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار