امروز: پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405

ارتقای بهره‌وری در آبزی‌پروری بابل؛ محور جلسه شورای کشاورزی و منابع طبیعی

تاریخ: 08:06:49 1405/02/06 بازدید: 16
ارتقای بهره‌وری در آبزی‌پروری بابل؛ محور جلسه شورای کشاورزی و منابع طبیعی

🔵 ارتقای بهره‌وری در آبزی‌پروری بابل؛ محور جلسه شورای کشاورزی و منابع طبیعی
اولین جلسه شورای کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان بابل در سال ۱۴۰۵، با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط، در سالن جلسات مدیریت جهاد کشاورزی برگزار شد.

در این نشست که به ریاست جناب آقای میرتبار، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بابل، برگزار گردید، علاوه بر مرور کلی برنامه‌های بخش کشاورزی، تمرکز ویژه‌ای بر عملکرد حوزه آبزی‌پروری شهرستان صورت گرفت.

در جریان جلسه، گزارشی از وضعیت موجود و برنامه‌های آتی در بخش آبزی‌پروری ارائه و مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفت. هدف از ارائه این گزارش‌ها، شفاف‌سازی روندها و اتخاذ تصمیمات مؤثرتر برای توسعه و ارتقای این بخش حیاتی بوده است.

در پایان، اعضای شورا بر اهمیت هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های ذیربط و پیگیری مستمر برنامه‌ها برای افزایش بهره‌وری در تمامی بخش‌های کشاورزی، به ویژه حوزه آبزی‌پروری، تأکید نمودند.
🗓 چهار شنبه ۲ اردیبهشت  ۱۴۰۵
️🔸️روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران
🔸️️اخبار رویدادهای اداره کل شیلات استان مازندران 
https://www.shilat-maz.ir سایت 🇮🇷
#عدالت_برای_همه
#آینده_برای_ایران
#امنیت_غذایی #شیلات_مازندران #کشاورزی_پایدار #اقتصاد_مقاومتی #صید_پایدار #تولید_داخلی

لینک کوتاه: https://www.shilat-maz.ir/lnkoki8xb
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار