19:11:31 1398/11/03 گروه فرآوری و بهبود کیفیت

 

حسن حسین نژاد رئیس گروه بهبود و کیفیت و فرآوری آبزیان
حسن حسین نژاد
رئیس گروه بهبود و کیفیت و فرآوری آبزیان
                                            تلفن مستقیم گروه : 35289435                                        
 

                                  تلفن مخابرات:01135289412و01135289410 داخلی 153    

چارت سازمانی گروه  فرآوری و بهبود کیفیت

ردیف

عنوان پست

متصدی پست

1

کارشناس مسئول بهبود کیفیت و فرآوری                 رضا قادی پاشا

2

کارشناس ناظر برکیفیت آبزیان

     فاطمه ابراهیمی

 

 

 

 

شرح وظایف گروه فرآوری و بهبود کیفیت:

1 - جمع آوری ، بررسی و تحلیل اطلاعات مربوط به فرآیند‌های پس از صید تا عرضه و فرآوری آبزیان
2 – بررسی مقدماتی طرح‌های واصله از متقاضیان ایجاد و یا توسعه صنایع فرآوری آبزیان در استان و ارسال آن به دفتر بهبود کیفیت سازمان شیلات ایران
3 – مطالعه ، بررسی و شناسایی پتانسیل‌ها و مزیت‌های استانی و منطقه ای برای توسعه تولید محصولات جدید و با ارزش افزوده
4 – ترغیب و هدایت متقاضیان و سرمایه در زمینه طرح‌های توسعه ای ارتقاء کیفیت و صنایع پیشین و پسین شیلاتی
5 – همکاری در تدوین دستورالعمل‌ها و آئین کارهای فنی مرتبط با فرآیند تولید ، صید و برداشت تا مرحله عرضه در راستای بهبود مستمر کیفیت آبزیان و محصولات شیلاتی
6 – پیگیری و اجرای سیاست‌ها ، برنامه‌ها ، دستورالعمل‌ها و سایر موارد ابلاغی سازمان شیلات ایران و در صورت لزوم هماهنگی با سایر دستگاه‌های ذیربط استانی برای اجرای صحیح آن ها.
7 – کنترل و نظارت بر کیفیت جابجایی ، نگهداری ، توزیع و عرضه ( اعم از عمده و خرده فروشی ) آبزیان و فرآورده‌های شیلاتی بر اساس استاندارد‌های مصوب و دستورالعمل‌های ابلاغی .
8 – نظارت مستمر و دوره ای بر فعالیت‌های واحد‌های فرآوری بسته بندی آبزیان .
9 – هماهنگی در خصوص نیاز سنجی و برگزاری کارگاه‌ها و نشستها و دوره‌های آموزشی تخصصی با هدف بهبود کیفیت ابزیان و همچنین تولید محصولات با ارزش افزوده
10 – تعامل و هماهنگی با تشکل‌ها و بخش‌های ذیربط در راستای توسعه متوازن و پایدار صنایع تبدیلی شیلاتی
11 – انجام اقدامات لازم به منظور جلب مشارکت  صیادان و پرورش دهندگان در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های مرتبط با بهبود کیفیت و فرآوری آبزیان
12 – ارائه پیشنهادات به منظور تدوین پروژه‌ها و طرح‌های پژوهشی و فنی در زمینه‌های بهبود کیفیت آبزیان و تولید فرآورده‌های شیلاتی
13 – گردآوری اطلاعات از شرایط موجود تأسیسات و تجهیزات مرتبط با کیفیت و فرآوری آبزیان و تنظیم گزارش‌های تحلیلی و ارائه راهکار‌های مناسب بر ای توسعه و بهبود وضعیت
14 – تهیه گزارش‌های فنی و تخصصی در خصوص بهبود کیفیت و فرآوری آبزیان
15 – انجام تمهیدات لازم به منظور ارتقاء و بهبود کیفیت آبزیان و فرآورده‌های شیلاتی
16 – نظارت ، هدایت و کمک در زمینه بهبود فعالیت‌های نگهداری، حمل و نقل و عمل آوری آبزیان و فرآورده‌های شیلاتی
رفتن به بالای صفحه