امروز: پنجشنبه 21 خرداد 1405

جهاد کشاورزی و شیلات ، همگام در امنیت غذایی کشور

تاریخ: 09:33:36 1405/03/21 بازدید: 2
جهاد کشاورزی و شیلات ، همگام در امنیت غذایی کشور

◀️ جهاد کشاورزی و شیلات؛ همگام در خدمت امنیت غذایی کشور
✍️ نیما حسین زاده مدیرکل شیلات مازندران با تبریک فرا رسیدن هفته جهاد کشاورزی به تمامی تولیدکنندگان، بهره‌برداران و فعالان بخش کشاورزی و شیلات، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های خالصانه خادمان امنیت غذایی کشور دانست.
وی با اشاره به جایگاه راهبردی شیلات در تأمین پروتئین سالم و امنیت غذایی جامعه اظهار کرد: مجموعه شیلات در کنار خانواده بزرگ جهاد کشاورزی همواره برای تأمین نیاز غذایی مردم در میدان خدمت حضور داشته و در شرایط حساس و دشوار نیز با تداوم تولید و عرضه آبزیان، نقش خود را در حفظ امنیت غذایی کشور به‌خوبی ایفا کرده است.
اداره کل شیلات مازندران با قدردانی از تلاش صیادان، آبزی‌پروران و تمامی فعالان این بخش، بر تداوم برنامه‌های توسعه‌ای در راستای افزایش تولید، پایداری منابع و تقویت امنیت غذایی تأکید کرد.
🗓 چهار شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵
https://www.shilat-maz.ir
روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران
#عدالت_برای_همه
#آینده_برای_ایران
#امنیت_غذایی #شیلات_مازندران #کشاورزی_پایدار #اقتصاد_مقاومتی #صید_پایدار #تولید_داخلی

لینک کوتاه: https://www.shilat-maz.ir/lnkNBkkZA
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار