امروز: پنجشنبه 16 مهر 1405

یک همکاری ملی‌نگر در مازندران؛ آموزش و پرورش پای کار ترویج مصرف

تاریخ: 19:15:59 1405/07/16 بازدید: 4
یک همکاری ملی‌نگر در مازندران؛ آموزش و پرورش پای کار ترویج مصرف

🇮🇷 یک همکاری ملی‌نگر در مازندران؛ آموزش و پرورش پای کار ترویج مصرف
آبزیان

در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه، ترویج فرهنگ تغذیه سالم و نهادینه‌سازی الگوی صحیح مصرف آبزیان، اداره‌کل شیلات مازندران با برگزاری نشستی تخصصی با مسئولان آموزش و پرورش استان، مسیر همکاری مشترک برای فرهنگ‌سازی مصرف آبزیان در میان دانش‌آموزان و خانواده‌ها را بررسی کرد.
این نشست با حضور معاونان و رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌های استان و با محوریت آموزش، ترویج و فرهنگ‌سازی مصرف آبزیان برگزار شد؛ موضوعی که از منظر سلامت عمومی، اصلاح الگوی تغذیه و تقویت بازار مصرف محصولات شیلاتی، اهمیت ویژه‌ای دارد.
در این نشست تأکید شد، آموزش از سنین پایه و ورود مفاهیم تغذیه سالم به مدارس می‌تواند نقش مؤثری در شکل‌گیری عادات غذایی صحیح در نسل آینده داشته باشد و دانش‌آموزان نیز به‌عنوان سفیران سلامت، پیام تغذیه سالم را به خانواده‌ها منتقل کنند.
همچنین ظرفیت‌های آموزشی و فرهنگی آموزش و پرورش و توانمندی‌های تخصصی شیلات، به‌عنوان دو ظرفیت مکمل، می‌توانند زمینه‌ساز اجرای برنامه‌های مشترک در حوزه آموزش، ترویج مصرف آبزیان، ارتقای سواد تغذیه‌ای و فرهنگ‌سازی عمومی باشند.
در ادامه، چارچوب همکاری‌های مشترک و اقدامات اجرایی قابل انجام در این زمینه مورد بحث و بررسی قرار گرفت تا با بهره‌گیری از ظرفیت مدارس و شبکه آموزشی استان، گامی مؤثر در مسیر توسعه فرهنگ مصرف آبزیان و ارتقای سلامت نسل آینده برداشته شود.
🔵 روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران
🗓    ۱۶مهر ۱۴۰۵
https://www.shilat-maz.ir

لینک کوتاه: https://www.shilat-maz.ir/lnkwL19wZ
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار