سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403

حدود 50 نوع غذاي طبخ شده در مسابقه پنجمين جشنوراه طبخ وعرضه آبزيان شهرستان بابلسر ارائه شد

تاریخ: 10:16:04 1388/12/15 بازدید: 667
حدود 50 نوع غذاي طبخ شده در مسابقه پنجمين جشنوراه طبخ وعرضه آبزيان شهرستان بابلسر ارائه شد

با توجه به اطلاع رساني انجام شده و همچنين برگزاري كلاسهاي آموزش طبخ ماهي در محل جشنواره بااستفاده از مربي مجرب كه با استقبال خوب خانمهاي خانه دار و همچنين دانشجويان ، دانش آموزان و دبيران قرارگرفت در پنجمين روز جشنواره چهل و پنج نفر از شهروندان  با 50 غذاي طبخ شده با گوشت ماهي در مسابقه شركت كردند كه پس از انجام داوري به تعداد پانزده نفر از شركنندگان لوح تقدير و هدايا توسط مديركل شيلات استان و فرماندار شهرستان بابلسر اهداء شد. درمراسمي كه با حضور مردم و مسئولين برگزارشد محمد نادري فرماندار اين شهرستان با تشكر از تلاش شيلات مازندران در ترويج فرهنگ مصرف ماهي در جامعه ، ارزش غذايي و داروئي گوشت ماهي رادر سلامت جامعه بسيار مفيد و موثر دانست . درحاشيه اين مراسم مهندس حسن حبيب نژاد مديركل شيلات مازندران استقبال مردم از جشنواره را بسيار خوب دانست و افزود: ترويج فرهنگ مصرف ماهي در جامعه يكي از رسالتها و ماموريتهاي شيلات است كه برگزاري جشنواره يكي از راههاي تحقق اين اصل است كه با توجه به ارزيابي هاي بعمل آمده و درخواستهاي بازديدكنندگان جشنواره اين حركت مورد استقبال خوب مردم قرارگرفت. مهندس حبيب نژاد محورهاي اين مسابقه رادر پنج محور 1- بهترين تزئينات2- حفظ ارزشهاي غذايي ماهي3- باصرفه بودن 4- كيفيت ،طعم و مزه 5- نوآوري و خلاقيت برشمرد و افزود: تلاش شيلات مازندران اين است كه مصرف سرانه ماهي در استان رابابرنامه هاي مختلف تبليغي به حد مطلوب برساند.

پیوست: دانلود
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار