سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: دوشنبه 10 اردیبهشت 1403

" جلسه هم اندیشی بررسی مسائل بهبود کیفیت ، فرآوری و توسعه بازارآبزیان "

تاریخ: 12:01:17 1395/06/25 بازدید: 591
" جلسه هم اندیشی بررسی مسائل بهبود کیفیت ، فرآوری و توسعه بازارآبزیان "
به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان مازندران، جلسه هم اندیشی بررسی مسائل بهبود کیفیت ، فرآوری و توسعه بازارآبزیان با حضوردکتررستمی مدیرکل شیلات مازندران ، معاونین ،رؤسای ادارات ستادی و شهرستانی و جمعی از مدیران تشکل های شیلاتی دربابلسر برگزارگردید .
دراین جلسه ابتداء دکتررستمی مدیرکل شیلات مازندران براستفاده از ظرفیت های ملی و استانی درجهت بهبود کیفیت و توسعه آبزی مصرفی برایجاد اشتغال دراین حوزه تأکید کرد و افزود : دسترسی آسان مردم به محصولات شیلاتی باتوجه به ویژگی های ارزشمند ماهی بعنوان غذای سلامتی ازاهداف اساسی شیلات استان می باشد .
وی با تأکید برمزیت تولید محصولات شیلاتی دراستان اشاره کرد و اظهارداشت : مدیریت هزینه های تولید و رقابتی شدن قیمت ها بویژه درحوزه صادرات بعنوان امری مهم و اساسی باید مورد توجه ویژه بخش خصوصی با همکاری شیلات قرارگیرد .
درادامه این جلسه اعضاء حاضر برتولید باکیفیت ، حمل و نقل ، بازاررسانی ، بسته بندی ، فرآوری و ... اشاره وپیشنهادات و راهکارهای مناسب جهت نیل به موارد مذکور را مورد بحث و بررسی قراردادند و مقررگردید براساس درخواست کارشناسی حمایت ها ، امکانات و تسهیلات مورد نیازحوزه های بهبود کیفیت ، فرآوری و توسعه بازارآبزیان براساس برنامه ریزی و اعلام نیاز پیگیری گردد . همچنین برای بهره مندی از توان کارشناسی تمامی بخش ها ،کارگروه توسعه فرآوری و بازارآبزیان با همکاری بخش خصوصی تشکیل و موارد مورد نظراحصاء و برای برنامه ریزی و اجرایی شدن اقدام شود .
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار