سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: جمعه 10 فروردین 1403

خوراك ماهي ادويه‌دار

تاریخ: 11:07:31 1391/11/30 بازدید: 2725
خوراك ماهي ادويه‌دار

 اين خوراك ماهي به روش چيني طبخ مي‌شود ،با اين تفاوت كه در چين اين ماهي را با پودر ادويه مخصوص پنج طعم چيني درست مي‌كنند ولي در اينجا ما ادويه مخلوط را جايگزين مي‌كنيم. 
مواد لازم براي 4 نفر:
 فيله ماهي                                   چهار تكه‌ (حدود 175 گرم باشد)
 ادويه مخلوط                             يك قاشق چاي‌خوري

آرد ذرت                                    چهار قاشق چاي‌خوري
 روغن مايع                                سه قاشق سوپ‌خوري
پيازچه                                       چهارعدد(ريش ريش شود)
 
زنجبيل تازه                               يك قاشق چاي‌خوري(رنده شده)
قارچ                                          150 گرم (خرد شود)                              
ذرت                                          150گرم پخته (كنسرو)

سويا سس                                  دو قاشق سوپ‌خوري
آب سيب                                     سه قاشق سوپ‌خوري
شكر                                          يك قاشق چاي‌خوري 

 


طرز تهيه:
1- اگر از ماهي درشت استفاده كرده‌ايد، فيله‌هاي آن را به 2 يا 3 قسمت ببريد؛ سپس آرد ذرت و ادويه را در كاسه بلوري بزرگي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. حالا تكه‌هاي ماهي را داخل كاسه بريزيد و خوب با مخلوط آردي آغشته كنيد.
2- روغن را در تابه‌اي ريخته و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود؛ سپس خلال‌هاي پيازچه، زنجبيل، قارچ و ذرت  را در روغن بريزيد و به مدت 2 دقيقه حرارت دهيد تا مواد، تفت داده شوند. حالا تكه‌هاي ماهي را كه به آرد آغشته شده به اين مواد اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقه تفت دهيد. پس از اينكه يك طرف ماهي تفت داده شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز حرارت ببيند
.
3- سويا سس، آب سيب و شكر را با هم مخلوط كرده و به مواد داخل تابه – شامل ماهياضافه كنيد و به مدت 2 الي 3 دقيقه، حرارت دهيد. حالا غذا را بچشيد و اگر نياز به اضافه كردن نمك و فلفل بود، به آن بيفزاييد
.

نكته: با توجه به اينكه سويا سس شور است، نمك را از ابتدا اضافه نمي‌كنيم. در پايان، اين خوراك ماهي را به همراه سبزيجات پخته يا مخلوطي از جوانه‌ها سرو كنيد.

سایر مطالب